10 April – wandelgroep naar Twiske

Al jaren organiseert onze kerk een wekelijkse wandeling. We vertrekken elke woensdag om 9.00 uur vanaf de kerk. We wandelen een uur en drinken daarna koffie in de kerk. Deze groep, de ‘Wandelgangers’  begon jaren geleden met 4 personen. Door de jaren heen is de groep gegroeid tot gemiddeld 12 personen uit het hele dorp.
Een paar keer per jaar plannen we een wandeling buiten Westzaan. 
Op 10 april j.l. was het weer zover. Met 13 personen vertrokken we naar het Twiske. Het weer was geweldig! Na alle regen en kou liet de zon zich flink zien. De natuur was prachtig in dit vroege voorjaar. En we genoten met elkaar. Na een uurtje dronken we koffie met iets lekkers bij het restaurant aan de haven.  Wat hebben we genoten!
 
Houdt u van wandelen en kunt u goed wandelen dan bent u van harte uitgenodigd  eens met ons mee te lopen. Het gaat altijd door, weer of geen weer.
We vertrekken klokslag 9 uur bij de Grote kerk in Westzaan.  Opgeven is niet nodig.