Huur kerkgebouw

Ons kerkgebouw kunt u huren voor rouw- en trouwdiensten, concerten, kooruitvoeringen, lezingen, exposities en andere bijeenkomsten. Mits het gebruik niet tegenstrijdig is met de identiteit van de kerk.

De kerk(zaal) is geschikt voor maximaal 400 personen. De kerk is rolstoel toegankelijk, maar beschikt niet over een invalidentoilet. Er is een mogelijkheid voor catering.

Opties die er zijn bij de huur van de Grote Kerk:

ORGEL EN PIANO

Onze kerk beschikt over een prachtig volledig gerestaureerd Flaes & Brünjes orgel. Hier mag  (indien opgenomen in de huurovereenkomst)  gebruik van worden gemaakt mits de organist een gedegen en ervaren organist is. Ook is er een klein orgel (op het liturgisch centrum) en piano aanwezig.

SFEERVERLICHTING

Indien gewenst kunnen de kroonluchters met kaarsen branden.

CATERING

Bij condoleanties, recepties en andere bijeenkomsten kan een eenvoudige catering geheel door ons verzorgd worden.

KLEINE RUIMTES

Voor vergaderingen of andersoortige (informele) bijeenkomsten met maximaal 15 personen kunt u onze consitoriekamer of onze keukenruimte huren.

RESERVERING / AANVRAAG OFFERTE
Als u wilt reserveren klik hier. U krijgt dan de agenda te zien en kunt kijken of de gewenste datum nog vrij is. Vervolgens kunt u een reserveringsaanvraag doen via de  button AANVRAAG die u onderaan de agenda kunt vinden.

Indien u een offerte wilt aanvragen dan kunt u een mail sturen email