Kansen festival Shade Children Foundation

De St. Shade Children Foundation organiseert dit jaar voor het eerst een Kansenfestival: een loterij met KANS op geweldige zomerse prijzen, die tegelijkertijd kinderen in Kenia KANSEN biedt op een zonniger toekomst.

Wil jij ook KANS maken op een van die mooie prijzen en daarmee SCF steunen? Geef dan nu aan ons door hoeveel loten je wilt (via whatsapp 06 233 139 00 of mail Shadechildrenfoundation@hotmail.com. De prijs per lot is 5 euro.
Wij hebben uw naam, een mailadres of telefoonnr. (Whatsapp) en het aantal loten nodig. U krijgt de loten digitaal toegestuurd en betaling gaat via een tikkie of contant via Carl Gräfe. De trekking vindt plaats op zaterdag 22 juni en de prijzen worden thuisbezorgd of toegestuurd. Afstand speelt dus geen rol.
NB Op deze actie zijn de voorwaarden van toepassing zoals deze zijn terug te lezen op onze website www.shadechildrenfoundation.nl