Terugblik Simon & Garfunkel popdienst 12 november 2023

Op zondagmiddag 12 november organiseerde de ‘zin in pop’ commissie misschien wel de laatste popdienst in Westzaan.  Ds. Cornelis Visser gaat volgend jaar met emeritaat en het is nog even de vraag of ‘zijn’ popdiensten een vervolg gaan krijgen. 

Maar wat een uitsmijter! Nog nooit zoveel mensen hebben de popdienst bezocht. Niet alleen zitplaatsen maar vele staanplaatsen, tot in de hal aan toe. Ook boven bij het orgel hadden enige gemeenteleden zich ‘verschanst’ om vooral niets te missen. 

Niels van der Gulik en Frank Kooijman zorgden  met hun vertolking van Simon en Garfunkel voor een muzikaal feestje!  Wat een prachtig zangduo! Percussionist Richard Heijerman en pianiste Tirza van Ollefen maakte de muzikale begeleiding compleet.  

Het was zo druk dat uw fotografe niet zo goed uit de voeten kon als anders 🙂
Maar al met al toch  een mooie terugblik.  

(Klik op de foto’s voor een beeldvullende diavoorstelling)