Gebedenboek

Gebedenboek

‘U die voor mij uitgaat’ is een bemoedigend gebedenboek dat perspectief biedt voor de toekomst. Gods toekomst en de komst van zijn Rijk kleuren ons leven hier en nu. Dat wil niet zeggen dat het ons alleen voor de wind zal gaan. Maar het biedt wel een perspectief van troost en hoop. Dat zet ons in beweging biddend onze weg te gaan. Dit boek met circa 70 gebeden voor inspiratie, wijsheid, troost en bemoediging helpt ons daarbij. Het is voor persoonlijk gebruik, maar ook bruikbaar voor lezing in kerkdiensten of vergaderingen. Het gebedenboek sluit aan bij het jaarthema 2021-2022 van de Protestantse Kerk in Nederland: ‘Van U is de toekomst’.

De 70 gebeden in het boek ‘U die voor mij uitgaat’ zijn geschreven door predikanten uit de Protestantse Kerk, waaronder René de Reuver, Janneke Nijboer, Paul Visser en Trinette Verhoeven.

Het boek kost 8,99 euro. Door op de prijs te klikken kom je op de bestelpagina.

De dienstenorganisatie stelt 2000 exemplaren gratis beschikbaar. Voorwaarde is wel dat de aanvrager een abonnement op het magazine van de Protestantse Kerk (woord&weg in combinatie met Diakonia, Jong Protestant of Op Weg) heeft of neemt. Dit blad verschijnt zes keer per jaar. Het is een inspirerend tijdschrift met relevante informatie voor ambtsdragers en vrijwilligers in de Protestantse Kerk. (klik hier om gratis exemplaar te bestellen)